Eladó Iroda

Szombathely

Lakóterület: 33.00 m2

Szombathely belvárosához közel, teljesen felújított irodaház, második emeletén eladó egy két irodából álló 33m2-es irodarész. Az irodaház körül nem fizetős parkolók találhatók. Tulajdonosa a mai kornak megfelelő, színvonalas kivitelezéssel járult hozzá az iroda sikeres működéséhez.

4,9M
Ft
További információk az ingatlanról

Eladó Telek

Szombathely

Telek: 1000.00 m2

Szombathellyel összenőtt településen Gencsapátiban, kiváló klímájú, minőségi környezetben eladó ez a kelet-nyugati fekvésű, 1000m2-es összközműves építési telek. A terület 30%-ban beépíthető, 4,5m-es építménymagassággal. A fotó illusztráció!

6,0M
Ft
További információk az ingatlanról

Eladó Családi ház

Szombathely

Szobák: 3   Lakóterület: 80.00 m2   Telek: 2900.00 m2

Szombathelytől pár kilométerre Perenyében keresi új tulajdonosát, egy felújításra váró, nagyméretű telken elhelyezkedő parasztház. A telek szélességéből adódóan további beépítési lehetőségeket tartogat kreatív tulajdonosa számára.

6,2M
Ft
További információk az ingatlanról

Eladó Telek

Szombathely

Telek: 1100.00 m2

Szombathellyel szinte összenőtt településen eladó, ez a csendes lakó-pihenő övezetben lévő patakközeli telek. Az 1100m2-es, összközműves telken élhető területű házat építhet családja számára. A fiatalos környék tökéletes választás lehet a kisgyerekes családoknak is. A fotó illusztráció!

7,0M
Ft
További információk az ingatlanról

Eladó Telek

Szombathely

Lakóterület: 705.00 m2

Eladó összközműves építési telek az erdő mellett Sében!
Sé, Szombathely kertvárosában az Alpokalja lábánál, az osztrák határtól 6 km-re helyezkedik el..A falu dombokkal övezett völgyben terül el és az Arany-patak csordogál a közepén.
Jó levegője és Szombathely kertvárosi hangulata teszi vonzóvá.
Közvetlenül az erdő mellett eladó ez a 705m2-es összközműves telek. Az utcában új házak vannak, fiatalos, friss a környezet. A természet közelségét a leendő kertje végében élvezheti. Tökéletes választás lehet annak aki nem szeretne Szombathelytől messze költözni. Irodánk teljes körű INGYENES ügyintézéssel (CSOK, hitel, földhivatal, ügyvédi adás-vétel) segíti az Ön vételi szándékát. Hívjon ma ,mert lehet hogy holnap már késő!!!!!

8,5M
Ft
További információk az ingatlanról

További találatok betöltése folyamatban, kérjük várjon ...